SÄHKÖPOSTIOSOITTEET MUUTTUVAT

maanantai 04.04.2016

Sairauskassan sähköpostiosoitteet muuttuvat 4.4.2016 alkaen.

Uudet sähköpostit ovat muotoa ext-etunimi.sukunimi (at) kela.fi.

Vanhojen sähköpostien eteen tulee liite ext-.

Uudet sähköpostiosoitteet löytyvät yhteystiedot -sivulta.


JÄSENMAKSU V.2016

maanantai 07.12.2015

Repolan toimihenkilöiden sairauskassan varsinainen Kassankokous päätti 25.11.2015, että kassan jäsenmaksu on 1.1.2016 alkaen 27 euroa.


UUSI ALKUOMAVASTUU LÄÄKEKORVAUKSIIN 1.1.2016

maanantai 07.12.2015

Vuoden 2016 alusta alkaen lääkärin määräämistä Kelan korvaamista lääkkeistä saa sairausvakuutuslain mukaisen korvauksen vasta, kun lääkekustannukset ylittävät omavastuuosuuden. Sairauskassa maksaa sääntöjen mukaisen korvauksen alkuomavastuun täyttymisen jälkeen.

Lääkkeiden alkuomavastuu v.2016 on 50€, sen maksaa asiakas. Peruskorvattavista ja alemman erityiskorvausoikeuden piiriin kuuluvista lääkkeistä asiakas maksaa 20%, sairauskassa korvaa 80%.

Ylemmän erityiskorvausoikeuden piiriin kuuluvista lääkkeistä asiakas maksaa sairausvakuutuslain mukaisen omavastuun, joka vuonna 2016 on 4,50 € per lääke.


Synsamin etu sairauskassan jäsenille ja perheenjäsenille

torstai 15.10.2015

Synsam tarjoaa Repolan toimihenkilöiden Sairauskassan jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen alennukset omista ostoista seuraavasti:

Silmälasit -25 %

Aurinkolasit -20 %

Piilolasit -10 %.

Edut on voimassa kaikissa Synsam-liikkeissä. Lähin Synsam-liike yhteystietoineen löytyy www.synsam.fi

Edut saadakseen tulisi asioinnin aluksi kertoa taikasana: Repolan toimihenkilöiden sairauskassa.

Sairauskassa ei korvaa silmälaseja. Voit silti käyttää tämän edun asioidessasi Synsam-liikkeissä. Etu koskee myös perheenjäseniä. Lisätietoja tarjouksesta saat Synsam-liikkeen henkilökunnalta

ESITE


SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN LASKUT

tiistai 09.06.2015

Satakunnan sairaanhoitopiiri on muuttanut laskutuskäytäntöään laskutusohjelman muutoksen vuoksi, eli laskuja ei enää lähetetä sairauskassaan, vaan asiakkaalle.

Laskut voi toimittaa kuitenkin edelleen maksamattomana sairauskassaan ennen eräpäivää!

Mikäli lasku on maksettu, niin toimita alkuperäinen lasku sairauskassalle, kirjoita laskuun tieto 'maksettu', ilmoitathan myös tilinumerosi, jolle korvaus maksetaan.

Netpostista tulleen laskun voi lähettää sähköisenä sähköpostiosoitteeseen repolanth-sk (at) repolanth-sk.com. Kirjoita sähköpostin viestiin jos lasku on jo maksettu, muista ilmoittaa myös oma tilinumerosi, jolle korvaus maksetaan.