TOIMISTO SULJETTU TOISTAISEKSI

torstai 19.03.2020

Toimisto on suljettu toistaiseksi asiakaskäyntien osalta, koronavirusepidemian leviämisen estämiseksi.

Hakemukset voi jättää toimistomme ulko-oven oikealla puolella olevaan postilaatikkoon, jonka tyhjennämme jokainen arkipäivä. Olemme kuitenkin töissä täällä toimistolla joka päivä, joten sähköpostitse ja kirjepostilla voi meille lähettää hakemuksia tänä poikkeusaikanakin. Meidät tavoitat myös puhelimitse puhelinaikanamme arkisin klo 13-15.30.

Hyvää vointia ja terveyttä kaikille, toivottaa Repolan sairauskassan väki.


LASKUTUSLISÄ

keskiviikko 18.03.2020

Repolan toimihenkilöiden sairauskassan hallitus on kokouksessaan 26.2.2020 päättänyt ottaa käyttöön laskutuslisän, määrältään 10 euroa/lähetetty lasku, koskien sairauskassan jäsenmaksua, niille eläkeläis- ja ulkojäsenille, jotka eivät olet tehneet jäsenmaksustaan e-laskua omassa verkkopankissa tai suoramaksua pankin kautta.

Samoin laskutuslisä otetaan käyttöön niille henkilöille, jotka palkattoman poissaolon aikana maksavat itse jäsenmaksunsa ja joille joudutaan lähettämään huomautuslasku.

Laskutuslisää aletaan perimään maksukaudelta 1.7. - 30.9.2020, mikäli e-laskua tai suoramaksua ei ole tehty (koskien eläkeläis- ja ulkojäseniä) tai lähetettyä tilisiirtoa ei ole maksettu (koskee palkattomalla vapaalla olevia).


LÄÄKÄRIN LÄHETE

torstai 12.03.2020

Huomioithan; jos lääkäri antaa määräyksen fysioterapiaan, sillä lähetteellä voimme korvata vain fysioterapeutin antamaa hoitoa.

Vaikka lääkäri mainitsee että joku muu hoito olisi suotavaa tai hyödyllistä, lääkärin kirjoittamalla lähetteellä fysioterapiaan ei voi korvata esim. naprapaatin antamaa hoitoa, ellei sitä ole lähetteellä mainittu. 

Lääkärin suosittelema hoito tulee olla siis kirjallisena lähetteenä, ei pelkästään lääkärin suullisena ohjeena, jotta voimme maksaa siitä korvauksen.


PÄIVITETYT SÄÄNNÖT

torstai 12.03.2020

Sairauskassan kotisivuille on päivitetty Finanssivalvonnan vahvistamat säännöt ja yleiset määräykset vuodelle 2020.


MAHDOLLISUUS LIITTYÄ KASSAAN

maanantai 17.02.2020

Finanssivalvonta on 11.2.2020 antamallaan päätöksellä vahvistanut sairauskassan sääntömuutoksen tulevan voimaan 1.1.2020.

Jäseneksi on mahdollisuus liittyä niillä toimihenkilöillä, jotka näiden sääntöjen tullessa voimaan ovat työsuhteessa kassan toimintapiiriin kuuluviin työnantajiin ja jotka eivät ole kuuluneet sairauskassaan.

Liittymisaika on 1.1. - 31.3.2020.
Liittymislomakkeen voi tulostaa kohdasta Lomakkeet, täyttämisen jälkeen toimittaa sen palkanlaskijalle, joka toimittaa sen edelleen sairauskassaan.