Repolan toimihenkilöiden sairauskassa – ajankohtaiset 
tiedotteet

Kaikki yhteystietomme

Tältä sivulta löydät tärkeimmät tiedotteet ja uutiset koskien Repolan toimihenkilöiden sairauskassan toimintaa. Tutustu tiedotteisiin ja ota yhteyttä.

 • 12/11/2021 0 Kommentit
  HALLITUKSEN KOKOUS

  Sairauskassan hallituksen seuraava kokous on tiistaina 30.11.2021 klo 16.15 sairauskassan toimitiloissa.

  Lue lisää
 • 08/11/2021 0 Kommentit
  MEETING

  INVITATION TO MEETING

   

  REPOLA OFFICIALS’ SICKNESS FUND

  The actual sickness fund meeting will be on Tuesday, November 30th, 2021, starting at 5:00 PM

  in the premises of the sickness fund Valtakatu 6, 6th floor, 28100 PORI. You can also attend the meeting remotely, using Teams application.

   

  The meeting will address:

  1.       matters referred to in section 34 of the fund rules, which are part of the November sickness fund meeting

  2.       Board's proposal to amend section 4 of the rules (employer changes)

  3.       The Board's proposal for a proposal to amend Section 4 of the Fund Rules in regards to mandatory membership.

   

  The proposed amendment to the rule is available at the sickness fund office,

  Valtakatu 6, 6th floor, 28100 PORI, for one week before the sickness fund meeting during office hours.

   

  Please provide your email address if you are attending the meeting using Teams app.

  repolanth-sk@repolanth-sk.com or 044-235 1711

   

  Board of Directors

  Coffee service from 4.45 pm

  Lue lisää
 • 08/11/2021 0 Kommentit
  KASSANKOKOUS

  KOKOUSKUTSU

   

  REPOLAN TOIMIHENKILÖIDEN SAIRAUSKASSAN

  varsinainen kassankokous on tiistaina 30.11.2021 alkaen klo 17.00

  sairauskassan toimitiloissa Valtakatu 6, 6 kerros, 28100 PORI. Kokoukseen voit osallistua myös etäyhteydellä, Teams-sovelluksella.

   

  Kokouksessa käsitellään:

  1.       kassan sääntöjen 34 §:ssä mainitut, marraskuun varsinaiseen kassankokoukseen kuuluvat asiat

  2.       hallituksen esitys sääntöjen 4 § muuttamiseksi (työnantajamuutokset)

  3.       hallituksen esitys tehtyyn ehdotukseen kassan sääntöjen 4§:n muuttamiseksi pakollisen jäsenyyden osalta.

  Sääntömuutosehdotus on nähtävänä sairauskassan toimistossa, Valtakatu 6, 6 kerros, 28100 PORI, viikon ajan ennen kassankokousta kassan aukioloaikana.

   

  Ilmoitathan sähköpostiosoitteesi mikäli liityt kokoukseen Teams-sovelluksella.

  repolanth-sk@repolanth-sk.com tai 044-235 1711

   

  Hallitus

  Kahvitarjoilu klo 16.45 alkaen

  Lue lisää
 • 27/09/2021 0 Kommentit
  IRIS sähköinen asiointipalvelu

  Olemme ottaneet käyttöön Iris - sähköisen asiointipalvelun. 

  Sähköisessä palvelussa jäsenet voivat lähettää korvaushakemukset ja liitteet nopeasti omaan kassaansa, ja voivat seurata sen etenemistä käsittelyssä.

  Sähköinen palvelu nopeuttaa myös tiedonkulkua, ja tarvittavat hakemuksen lisätiedot saadaan nopeasti käsittelyyn mukaan.

  Ensimmäisellä kerralla tulee tehdä Suomi.fi -tunnistautumisen jälkeen tunnushakemus, joka sairauskassalta kuitataan, tämän jälkeen voit käyttää asiointipalvelua.

  Linkki Irikseen

   

  Jatkossa kaikki korvaushakemukset tulisi toimittaa Iris - palvelun kautta. Korvaushakemuksia ei tule toimittaa sähköpostitse. Sähköpostilla ei tulisi toimittaa mitään terveys- tai henkilötietoja sisältäviä asiakirjoja. Sähköpostitse voit lähettää edelleen tiedustelut, kyselyt ja muut yhteydenotot.

  Hakemukset voi tietenkin toimittaa myös postitse.

  Voit myös toimittaa korvaushakemukset OmaKelan viestitoiminnon kautta. Siellä ei ole erikseen haettavissa sairaanhoidon korvauksia, mutta hakemuksen voit tehdä Kelan lomakkeella SV 127 ja lähettää se OmaKelassa viestin liitteenä.

  Lue lisää
 • 19/08/2021 0 Kommentit
  MUUTOS - Korvaushakemusten lähettäminen

  Hetken toiminnassa ollut Turvaposti on nyt poissa käytöstä.

  Väliaikaisesti pyydämme toimittamaan sairaanhoidon korvaushakemukset joko Kelan asiointipalvelun kautta ( https://www.kela.fi/omakela ), josta ne ohjautuvat sairauskassan työjonoon.

  Toinen vaihtoehto on lähettää hakemukset asiakasneuvojien henkilökohtaiseen sähköpostiin ext-etunimi.sukunimi(at)kela.fi. Sähköpostiosoitteet löydät kotisivujemme yhteystiedot -välilehdeltä.

  Lue lisää
 • 19/08/2021 0 Kommentit
  SAIRAUSKASSAN TOIMISTO ON MUUTTANUT

  Sairauskassan toimisto on muuttanut Vanhakoivistolta Porin keskustaan. Uusi osoitteemme on Valtakatu 6, 6.krs. Meidät tavoitat uudesta osoitteesta maanantaina 16.8.2021 alkaen.

  Valtakadulta löytyy lukittu postilaatikko 6.kerroksesta toimiston ulko-oven vierestä. Tähän laatikkoon voi jättää hakemuksia, postilaatikon tyhjennämme jokainen arkipäivä.

  Lue lisää
 • 14/04/2021 0 Kommentit
  Fysioksen ajanvarauslinkki sairauskassan jäsenille

  Fysios Oy on tehnyt sairauskassan jäsenille ajanvarauslinkin. Kassan jäsenet voivat hakea (postinumerolla tai paikkakunna nimellä) lähinnä työpaikkaa, kotia tai vapaa-ajan asuntoa olevan fysioterapian toimipisteen.

  Tästä linkistä pääset ajanvaraukseen!

   

  Lue lisää
 • 05/03/2021 0 Kommentit
  Orton Oy:n antaman hoidon korvattavuus

  Koska HUS (Helsingin-Uudenmaan sairaanhoitopiiri) on ostanut Orton Oy:n kokonaisuudessaan 100 %, Orton Oy:tä ei pidetä yksityisenä terveydenhuollon yksikkönä. Näin ollen, Kelan korvausta ei Ortonissa annetuista palveluista enää saa. Kelan korvaushan on edellytyksenä sille, että sairauskassan jäsen on oikeutettu sairauskassan sääntöjen mukaisiin lisäetuuksiin, joten näistä kustannuksista emme voi enää maksaa sairauskassan lisäetuutta. 


  Lääkärinpalkkiosta ja fysioterapeutin antamasta hoidosta voi olla mahdollisuus saada korvausta, jos lääkäri/fysioterapeutti toimii itsenäisenä ammatinharjoittajana ja hänellä on Aluehallintoviraston lupa toimia julkiselta terveydenhuollolta (Orton Oy) vuokratuissa tiloissa. Näissä tapauksissa meidän on sairauskassalta laitettava hakemus Kelaan arvioitavaksi, onko tarvittavat ilmoitukset aluehallintovirastoon tehty, joten emme koskaan voi etukäteen sanoa korvataanko annettu palvelu vai ei. 

  Kuvantamis- eli röntgen- ja magneettitutkimuksista sekä laboratoriotutkimuksista ei ole mahdollisuutta saada Kelan korvausta, näin ollen näistä kustannuksista ei myöskään makseta sairauskassan korvausta.

  Sairauskassan ja Orton Oy:n suorakorvaussopimus päättyy. Jos haluat lisätietoja asiasta, voit olla yhteydessä sairauskassaan sähköpostitse tai puhelimitse. Orton Oy:n kotisivuilla on myös lisätietoa Kelan korvauskäytännöistä osoitteessa: www.orton.fi/kelan-sv-korvaukset/  Lue lisää
 • 01/03/2021 0 Kommentit
  SILMÄASEMAN edut sairauskassan jäsenille 2021

  SILMÄASEMA jäsenedut 2021

  Silmäasema tarjoaa vuonna 2021 hyvän tarjouksen Repolan toimihenkilöiden Sairauskassan jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen;

  Silmälasit -30 %

  Aurinkolasit -20 %

  Piilolinssit -25 %

  Optikon näöntutkimus 0 €

  Silmien rakennekuvaus 59 €


  Tässä heidän esitteensä tarjouksista: Silmäaseman esite 2021
  Edut on voimassa Silmäasemalla ympäri Suomen. Lähin Silmäasema-liike yhteystietoineen löytyy www.silmäasema.fi.

  Edut saadakseen tulisi asioinnin aluksi kertoa kuuluvansa Repolan toimihenkilöiden sairauskassaan.
  Sairauskassa ei korvaa silmälaseja.
  Voit silti käyttää tämän edun asioidessasi Silmäaseman liikkeissä. Etu koskee myös perheenjäseniä. Lisätietoja tarjouksesta saat Silmäaseman henkilökunnalta.

  Lue lisää
 • 01/03/2021 0 Kommentit
  SYNSAM jäsenedut sairauskassan jäsenille 2021

  Synsam tarjoaa jälleen vuonna 2021 hyvän tarjouksen Repolan toimihenkilöiden Sairauskassan jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen; alennukset omista ostoista seuraavasti:


  Silmälasit -30 %

  Aurinkolasit -25 %

  Piilolinssit -25 %
  Synsam Lifestyle -sopimuksen kuukausimaksusta -20 %

  Edut on voimassa kaikissa Synsam-liikkeissä. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Lähin Synsam-liike yhteystietoineen löytyy www.synsam.fi.

  Edut saadakseen tulisi asioinnin aluksi kertoa taikasana: Repolan toimihenkilöiden sairauskassa.
  Sairauskassa ei korvaa silmälaseja.
  Voit silti käyttää tämän edun asioidessasi Synsam-liikkeissä. Etu koskee myös perheenjäseniä. Lisätietoja tarjouksesta saat Synsam-liikkeen henkilökunnalta. Jäsenedut ovat voimassa toistaiseksi.
  Esite tarjouksesta löytyy täältä!

  Lue lisää
 • 03/01/2021 0 Kommentit
  Toimisto suljettu toistaiseksi

  Toimisto on suljettu toistaiseksi asiakaskäyntien osalta, vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi.


  Hakemukset voi jättää toimistomme ulko-oven oikealla puolella olevaan postilaatikkoon, jonka tyhjennämme jokainen arkipäivä. Olemme kuitenkin töissä täällä toimistolla joka päivä, joten sähköpostitse ja kirjepostilla voi meille lähettää hakemuksia tänä poikkeusaikanakin. Meidät tavoitat myös puhelimitse puhelinaikanamme arkisin klo 13-15.30.

  Hyvää vointia ja terveyttä kaikille, toivottaa Repolan sairauskassan väki

  Lue lisää
 • 18/03/2020 0 Kommentit
  Laskutuslisä

  Repolan toimihenkilöiden sairauskassan hallitus on kokouksessaan 26.2.2020 päättänyt ottaa käyttöön laskutuslisän, määrältään 10 euroa/lähetetty lasku, koskien sairauskassan jäsenmaksua, niille eläkeläis- ja ulkojäsenille, jotka eivät ole tehneet jäsenmaksustaan e-laskua omassa verkkopankissa tai suoramaksua pankin kautta.

  Samoin laskutuslisä otetaan käyttöön niille henkilöille, jotka palkattoman poissaolon aikana maksavat itse jäsenmaksunsa ja joille joudutaan lähettämään huomautuslasku.
  Laskutuslisää aletaan perimään maksukaudelta 1.7. - 30.9.2020, mikäli e-laskua tai suoramaksua ei ole tehty (koskien eläkeläis- ja ulkojäseniä) tai lähetettyä tilisiirtoa ei ole maksettu (koskee palkattomalla vapaalla olevia).

  Lue lisää
 • 12/03/2020 0 Kommentit
  Lääkärin lähete

  Huomioithan; jos lääkäri antaa määräyksen fysioterapiaan, sillä lähetteellä voimme korvata vain fysioterapeutin antamaa hoitoa.

  Vaikka lääkäri mainitsee että joku muu hoito olisi suotavaa tai hyödyllistä, lääkärin kirjoittamalla lähetteellä fysioterapiaan ei voi korvata esim. naprapaatin antamaa hoitoa, ellei sitä ole lähetteellä mainittu.
  Lääkärin suosittelema hoito tulee olla siis kirjallisena lähetteenä, ei pelkästään lääkärin suullisena ohjeena, jotta voimme maksaa siitä korvauksen.

  Lue lisää
Yhteydenotto-ikoni

Ota yhteyttä Repolan toimihenkilöiden sairauskassaan.

Tavoitat meidät täältä

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, käytämme kumppaniemme kanssa sivustolla evästeitä. Jos et hyväksy evästeitä, muuta selaimesi asetuksia. Lisätietoja. Hyväksyn evästeiden käytön jatkamalla sivuston käyttöä.