HALLITUKSEN KOKOUS

torstai 08.10.2020

Sairauskassan hallituksen seuraava kokous on keskiviikkona 28.10.2020 klo 16.15 sairauskassan toimistolla.


TILINUMERO

torstai 08.10.2020

Hyvät jäsenemme,

emme ehkä pysty tarpeeksi korostamaan asiaa, kuinka tärkeää on laittaa oma tilinumero korvaushakemukseen, joka kerta kun haetaan korvausta sairauskassalta.

Meille ei tieto tilinumeron muutoksesta välity muuta kautta, kuin asiakkaan omasta ilmoituksesta. Jos maksamme korvauksen vanhalle tilille, joka ei ole enää voimassa, selvittelytyö on vaivalloista ja korvauksen maksaminen oikealle tilille viivästyy ihan turhaan.

Muistathan siis ilmoittaa tilinumerosi joka kerta kun haet korvausta sairauskassalta. Kiitos.


Mahdollisuus liittyä kassaan

torstai 24.09.2020

Finanssivalvonta on 18.9.2020 antamallaan päätöksellä vahvistanut sairauskassan sääntömuutoksen tulevan voimaan 1.9.2020.

Jäseneksi on mahdollisuus liittyä niillä toimihenkilöillä, jotka näiden sääntöjen tullessa voimaan ovat työsuhteessa kassan toimintapiiriin kuuluviin työnantajiin ja jotka eivät ole kuuluneet sairauskassaan.

Liittymisaika on 1.9. - 31.10.2020.
Liittymislomakkeen voi tulostaa kohdasta Lomakkeet, täyttämisen jälkeen toimittaa sen palkanlaskijalle, joka toimittaa sen edelleen sairauskassaan.


TOIMISTO SULJETTU toistaiseksi asiakaskäyntien osalta

torstai 27.08.2020

Sairauskassan hallitus päätti kokouksessaan 26.8.2020, että seurataan koronavirus -tilanteen kehittymistä, eikä toimistoa avata vielä asiakaskäynneille.

Toimisto on suljettu toistaiseksi asiakaskäyntien osalta, koronavirusepidemian leviämisen estämiseksi.

Hakemukset voi jättää toimistomme ulko-oven oikealla puolella olevaan postilaatikkoon, jonka tyhjennämme jokainen arkipäivä. Olemme kuitenkin töissä täällä toimistolla joka päivä, joten sähköpostitse ja kirjepostilla voi meille lähettää hakemuksia tänä poikkeusaikanakin. Meidät tavoitat myös puhelimitse puhelinaikanamme arkisin klo 13-15.30.

Hyvää vointia ja terveyttä kaikille, toivottaa Repolan sairauskassan väki


LASKUTUSLISÄ

keskiviikko 18.03.2020

Repolan toimihenkilöiden sairauskassan hallitus on kokouksessaan 26.2.2020 päättänyt ottaa käyttöön laskutuslisän, määrältään 10 euroa/lähetetty lasku, koskien sairauskassan jäsenmaksua, niille eläkeläis- ja ulkojäsenille, jotka eivät olet tehneet jäsenmaksustaan e-laskua omassa verkkopankissa tai suoramaksua pankin kautta.

Samoin laskutuslisä otetaan käyttöön niille henkilöille, jotka palkattoman poissaolon aikana maksavat itse jäsenmaksunsa ja joille joudutaan lähettämään huomautuslasku.

Laskutuslisää aletaan perimään maksukaudelta 1.7. - 30.9.2020, mikäli e-laskua tai suoramaksua ei ole tehty (koskien eläkeläis- ja ulkojäseniä) tai lähetettyä tilisiirtoa ei ole maksettu (koskee palkattomalla vapaalla olevia).